Subforo: Herramientas y técnicas de actuación
02/11/13, 22:00
|
Respuestas: 3
Visitas: 7.528
Segons tinc entès, el problema amb l'alumini és...
Segons tinc entès, el problema amb l'alumini és la seva conductivitat, per el que no és aconsellable en treballs d'emergència tot i ser molt més lleugera. Per desgràcia, alguns accidents fatals ho evidencien. És per això que en molts parcs que es duien d'alumini es van anar cambiant per fibra, més soferta que la fusta i una mica més lleugera que aquesta.
Suposo que és qüestió de temps que apareguin materials molt més lleugers que aportin la mateixa resistència i grau d'aillament.
|
Subforo: Nuevas Tendencias en emergencias
21/07/13, 16:52
|
Respuestas: 2
Visitas: 3.404
És interessant, però com be dius sembla limitat,...
És interessant, però com be dius sembla limitat, ja que per el que es despren de la web, entenc que funciona exactament igual que un ARVA, ja que nomes ens dona la direcció i metres de distància en que es troba un altre emisor que treballa en la mateixa freqüència.
De tota manera és més del que disposem a l'actualitat, i és estrany ja que qualsevol esquiador de muntanya o alpinista s'equipa amb un material similar. Certamnet ens seria d'utilitat en cas de perdua o atrapament.
Desconec en...
|
Subforo: Comunicaciones y Tecnología
07/05/13, 09:56
|
Respuestas: 2
Visitas: 6.485
Hola, en referència a la denominació de pisos i...
Hola, en referència a la denominació de pisos i parets de façana existeix una nomenclatura ja instaurada en el món del rescat en estructures col·lapsades (BREC o USAR, com diriem internacionalment). Aquesta nomenclatura és correspon amb aquesta denominació amb lletres i sentit horari que com molt bé apuntes, facilita molt la feina i comunicació en una intervenció.
No puc accedir ara a la guia operativa que es va desenvolupar a la casa sobre les intervencions en estructures col·lapsades i que...
|